Duurzaamheidsbijdrage Rabobank

Vanavond mochten wij uit de handen van directeur Rabobank Centraal Twente Robin Geerdink een cheque in de hoogte van 10.000 Euro in ontvangst nemen. Hartelijk dank!
Deze duurzaamheidsbijdrage zullen wij inzetten voor de betere opslag van ons circulair (historisch) bouwmateriaal. Dit voor de bouw van een overkapping en stellingen zodat het materiaal wat buiten ligt (met name hout) niet meer nat wordt en beter behouden blijft voor hergebruik. Want juist het hergebruik van bouwmateriaal bevordert de lokale circulaire kringloop mits het goed behouden en opgeslagen wordt. Dan hebben er naast particulieren uit de regio, bouw- en restauratiebedrijven en vooral onze leerlingen van de opleiding Technicus Hout en Restauratie nog meer baat bij goed behouden historisch bouwmateriaal.

Daarnaast zijn we ontzettend dankbaar voor onze vrijwilligers, die samen met onze depotbeheerder veel werk verrichten om ons historisch bouwmateriaal zo goed op orde te houden. Deze cheque is dan ook een prachtige waardering voor hun werk.